top of page

ONTMOET HET GEZICHT ACHTER DE LAPTOP

IMG_46891_edited.jpg

JELLE AERTS

GRAFISCH DESIGNER

Mijn naam is Jelle Aerts en ik ben 22 jaar oud. Ik ben momenteel student aan de opleiding Communication and Multimedia Design (CMD). Mijn passie voor communicatie en multimedia heeft me ertoe gebracht om deze boeiende studierichting te kiezen.

Van jongs af aan ben ik gefascineerd door de kracht van communicatie en de manier waarop mensen met elkaar kunnen verbinden door middel van verschillende mediakanalen. Mijn doel is om deze kennis en vaardigheden te ontwikkelen, zodat ik anderen kan helpen effectieve en boeiende communicatie-ervaringen te creëren.

Tijdens mijn opleiding CMD heb ik de mogelijkheid gehad om te leren over verschillende aspecten van communicatie, zoals grafisch ontwerp, interactieontwerp, gebruikerservaring en digitale media. Deze brede kennis stelt me in staat om creatieve en impactvolle oplossingen te bedenken die mensen kunnen betrekken en betrekken.

Naast mijn studie ben ik altijd op zoek naar kansen om mijn vaardigheden verder te ontwikkelen. Ik neem deel aan verschillende projecten en stages waarbij ik mijn theoretische kennis in de praktijk kan brengen. Dit stelt me in staat om mijn competenties te verbeteren en nieuwe inzichten te verwerven in de snel evoluerende wereld van communicatie en multimedia.

GET YOUR DESIGN

EMAIL MIJ VOOR JOUW DROOM DESIGN

arrow&v

Thanks for submitting!

bottom of page